

ASPIRE Forum 2021 Online Student Workshop



Call for Applicants

June 24-30, 2021

Online Workshop with students from Asian leading Science and Technology Universities

In conjunction with the annual forum, a student exchange program, "Student Workshop" will be held online this summer. Participants will attend lectures on the theme "Better Living for All in a New Normal." In teams comprised of student counterparts from ASPIRE League*1 and IDEA League*2 member universities, participants will develop group presentations related to the workshop theme and deliver them to the ASPIRE League's Vice Presidents on the final day of the ASPIRE Forum.

ASPIRE League*1

ASPIRE League is a consortium of leading science and technology universities that includes the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST), Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST), Nanyang Technological University (NTU), Tsinghua University, and Tokyo Tech. Tokyo Tech serves as a secretariat of the league since it established in 2009.

IDEA League*2

A consortium of five leading science and technology universities in Europe: Delft University of Technology (TU Delft) in the Netherlands, Swiss Federal Institute of Technology, Zurich (ETH Zurich) in Switzerland, RWTH Aachen University in Germany, Chalmers University of Technology in Sweden, and Politecnico di Milano in Italy.











ASPIRE Forum 2021 Online Student Workshop



Better Living for All in a New Normal

	- AUG 1	111
鬼兄_	至大	7
		J
Tokyo Institu	ite of Techno	ology

Beijing Hong Kong Singapore	Daejeon Tokyo	June 24, Thu	June 25, Fri	June 28, Mon	June 29, Tue	June 30, Wed
		Day 1	Day 2	Day 3	Day 4	Day 5
8:00-8:30	9:00-9:30					
8:30-9:00	9:30-10:00					
9:00-9:30	10:00-10:30		Lecture 1	Group Work 2	Group Work 3	Group Work 7
9:30-10:00	10:30-11:00		(1h)	(1h)	(1h)	(1h)
10:00-10:30	11:00-11:30		Break (15 min)	Break (15 min)	Break (15 min)	Break (15 min)
10:30-11:00	11:30-12:00		Lecture 2 (1h)	Feedback Meeting 1 (1h)	Group Work 4 (1h)	Group Work 8 (1h)
11:00-11:30	12:00-12:30					
11:30-12:00	12:30-13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
12:00-12:30	13:00-13:30		(1h15min) (1h15min) (1h15m	(1h15min)	(1h15min)	
12:30-13:00	13:30-14:00		Lecture 3		Group Work 5	
13:00-13:30	14:00-14:30		(1h)		(1h)	ASPIRE Students' Presentations
13:30-14:00	14:30-15:00	Pre-Orientation Ice Breaking Activity (1h) Opening Ceremony Orientation (1h)	Break (15 min)		Break (15 min)	to VPs & Senior Staff (2h)
14:00-14:30	15:00-15:30		Group Work Tutorial (1h)	ASPIRE Symposium	Group Work 6 (1h)	
14:30-15:00	15:30-16:00		Break (15 min)	(3h)	Break (15 min)	Evaluation of Presentations (30 min)
15:00-15:30	16:00-16:30		Group Work 1		Feedback Meeting 2	(30 min) Presentation of Awards (30 min)
15:30-16:00	16:30-17:00		(1h)		(1h)	Closing Ceremony (30 min)
16:00-16:30	17:00-17:30					

Theme Better Living for All in a New Normal

Topics • Injury prevention engineering

Beyond 5G

Genomic engineering

Active assisted living

Automated driving

Synthetic biology

Format Online (Zoom, Slack, Miro)

Eligibility 1. Tokyo Tech Graduate Students

2. Able to communicate in English on program theme

Free! There are no registration or participation fees.

3. Passionate about communicating with students from ASPIRE League member universities

Number on Nominees

5 students

Application Documents

Fees

(1) Program Application Form

*A copy of an email that shows your academic supervisor's agreement is acceptable. (You do not need to obtain the supervisor's signature or seal.)

(2) Copy of Official Transcripts for your current program

*Students enrolled in April 2021 need to submit copy of transcripts of his/her previous program.

*The copy of your GRADES LIST from Tokyo Tech Web System is acceptable.

(3) Certification of English language ability

*Certification is not required of IGP students

Deadline Friday, May 21, 2021 at 17:00

Friday, May 28, 2021 *Deadline Extended!

Application

Send the application documents to International Engagement Division

Submission

(aspiretokyotech@jim.titech.ac.jp) in a password-protected file, and then send the password in

a separate email.

Selection

An interview in English, will be on Tuesday, June 1 at 13:30.



Contacts

International Engagement Division

aspiretokyotech@jim.titech.ac.jp 03-5734-3016

